Waar laat ik mijn fiets?

Niet iedereen heeft ruimte in de schuur of garage. Toch wil je graag je (nieuwe) fiets veilig opbergen zodat hij tegen diefstal en de elementen van de natuur beschermd is. Als je je fiets wilt verzekeren is het vaak ook belangrijk dat je een ‘afsluitbare’ plek daarvoor hebt. In dat geval kan de Wheelylift (waarbij de fietsen aan de muur kunnen worden opgehangen en daardoor veel ruimte besparen, of de Lutrabox (die speciaal voor onze trikes is geproduceerd) veel uitkomst bieden.

Abeona Mobility werkt samen met fabrikanten zoals Wheelylift, Radical Design en Lutrabox en heeft samen met hen producten helpen ontwikkelen die oplossingen bieden aan klanten die hun fiets veilig en beschermd willen opbergen.

Wheelylift – € 249

Met de sinds 2010 bestaande standaard Wheelylift kunnen (bijna) alle soorten fietsen zonder enige krachtinspanning tegen de muur worden geparkeerd. Voor de Tadpole trike (twee voorwielen) bestaat nu ook een speciale versie waarmee deze tegen de muur op kan worden gestald. Zelfs met één hand. De set bestaat uit de Wheelylift unit, lange (gespiegelde) arm, sterke gasveer en een adapter kit.

Lees meer

Trike Hoes – € 249,95

In samenwerking met Abeona Mobility heeft Radical Design sinds 2018 een trike hoes ontwikkeld. De trike hoes is ‘universeel’ en past op elke Tadpole trike (ook fietsen met een hoofdsteuntje) van bekende merken zoals AZUB, HP Velotechnik en Performer. De trike is gemaakt van UV-bestendig materiaal met de kwaliteit die we van Radical Design gewend zijn.

Lees meer

Lutrabox – € 795

De Lutrabox kennen we misschien al van Hornbach waar al veel toepassingen te koop zijn. Nieuw is de Lutrabox speciaal ontwikkeld voor Trikes. De box is eenvoudig in elkaar te zetten en is met een slot goed afsluitbaar. Zo bescherm je je trike tegen regen en diefstal.

Lees meer

Onze innovatiepartners

Wheelylift
Radical-Design
Lutrabox