Nieuws2019-02-20T19:25:55+01:00

Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

maart 11th, 2019|0 Comments

Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

Het zit er weer op. We hebben er allen hard naar toe gewerkt, ons beste beentje voorgezet en alles is weer opgeruimd. Op de thuisbasis staat alles er weer tiptop bij.

Met 7 bedrijven (3 fabrikanten en 4 dealers) en de ligfietsvereniging hebben we een prachtige samenwerking om de ligfiets op twee en drie wielen dit jaar nóg mooier in het zonnetje te zetten. Ieder droeg zijn steentje bij en het resultaat mocht er absoluut wezen.

De professionele presentatie kon zich meten aan de overige exposanten op de beurs. Het gaf een geweldig gevoel om de ligfiets – een prachtig product dat de laatste jaren zoveel technische ontwikkeling heeft doorgemaakt – zo trots en professioneel te tonen. Met een bemanning van niet minder dan 18 man, hebben we al onze bezoekers en belangstellenden te woord kunnen staan.

Testrijden op het mega-indoor proefparcours was ook dit jaar weer een geweldig succes. Ruim 15 Duitse (HP VelotechnikHP Velotechnik) en Tsjechische trikes (AZUBAZUB) waren beschikbaar. Ook Hase BikesHase Bikes stond tegenover het ligfietsplein. Modellen met twee voorwielen, twee achterwielen, hoog, laag, kleine wielen, grote wielen, elektrisch, eigen kracht, monsterbanden… Je kon het zo gek niet verzinnen. De meeste rijders kwamen na een rondje – voor de meeste het eerst ooit op een ligfiets –enthousiast terug op de stand om veel meer te weten te komen. Is de comeback van de ligfiets dan eindelijk echt begonnen?

Op de stand hadden we een zeer groot assortiment, waaronder de nieuwe Quattrovelo van velomobiel.nl, schitterende modellen met de nieuwste opties van HP Velotechnik en de pas ontwikkelde Max28. Beide zeer snelle jongens voor woon-werk en vakanties. Lange afstanden zonder een enkel spoor van zadel- of andere soorten pijn. De TriCon GR en de Trike of the Year TiFly-X waren natuurlijk ook van de partij.

Enorm veel dank aan de ligfietsvereniging NVHPV en de vrijwilligers die er bij waren om deze prachtige presentatie te ondersteunen!

We zien je graag terug in onze winkel om vrijblijvend verder te oriënteren, uitgebreider te proberen of gewoon een dagje te huren. Bel, WhatsApp of vul het contactformulier in.

Fiets & Wandelbeurs

AZUB Max28

februari 20th, 2019|0 Comments

AZUB Max28 Nieuwe forensfiets!

Op de aanstaande Fiets & Wandelbeurs ( 1 t/m 3 maart, Jaarbeurs Utrecht) presenteert AZUB niet alleen de ‘Trike of the year’ TiFly-X, maar ook de splinternieuwe Max28 tweewieler.
De maatschappelijke roep om meer bewegen en minder CO2 wordt tegenwoordig vooral beantwoord door elektrische auto’s, e-bikes en speed pedelecs. Prima om mee naar je werk of op vakantie te gaan, maar in al dat marketinggeweld wordt de ligfiets meer en meer ondergesneeuwd. Snelheid en comfort van de ligfiets hoeft weinig uitleg. De eenvoud waarmee dat wordt bereikt (geen kwetsbare elektrische componenten) ook niet.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan ‘eigen kracht’ en ‘echt groen’ is deze nieuwkomer een fantastisch alternatief. De Max28 laat zien dat nog volop wordt geïnnoveerd aan de ligfiets, als aanvulling op het reeds grote assortiment.

De tentoongestelde Max28 is geconfigureerd als snelle forensfiets met tubeless banden om ook de rolweerstand tot het uiterste minimum te beperken.
Honza Galla en Jonas zijn namens Azub op de beurs en kunnen je uitgebreid informeren over deze Max28, de mogelijkheden en de andere modellen.
We zien je graag!
AZBUB Max28
AZBUB Max28

Fiets & Wandelbeurs 2019

februari 5th, 2019|0 Comments

Save the Date! Fiets & Wandelbeurs 2019

Dit jaar staan we weer op de Fiets & Wandelbeurs van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht! We pakken dit jaar groots uit en werken niet alleen samen met collega-ligfietsondernemingen en de NVHPV maar ook met onze  fabrikanten zoals: AZUB, HASE BIKES en HP Velotechnik. U vindt ons op het Ligfietsplein (vlakbij het fietsparcours).

Uiteraard is het mogelijk om proef te rijden op het parcours!

Tot ziens!

Maia Mobiliteit Leiden gaat verder als Abeona Mobility

januari 11th, 2019|0 Comments

Maia Mobiliteit Leiden gaat verder als Abeona Mobility

Abeona B.V. opent vandaag haar deuren in Zoeterwoude onder een nieuwe naam: Abeona Mobility.
Abeona BV werkte samen met Maia Mobiliteit BV gevestigd in Dordrecht, onder de merknaam Maia Mobiliteit. Het bedrijf heeft besloten om na een succesvolle start in april 2017 zelfstandig verder te gaan onder een eigen merknaam om zo door te groeien en de dienstverlening verder te ontwikkelen.

De naam ‘Abeona’ komt uit de Romeinse oudheid; zij was de Romeinse Godin en symbool voor de bescherming van kinderen en vertrekkende reizigers. Hiermee onderstrepen zij hun passie om élke fietser goed op weg te helpen met hun specialistische kennis en expertise.

Lees het volledige persbericht hier…