Duofiets voor Fietsmaatjes

‘Heavy Duty’ Duofiets ontwikkeld in samenwerking met Fietsmaatjes en HUKA!

Wij hebben regelmatig en intensief contact met verschillende Fietsmaatjes organisaties. Hierdoor zijn wij zeer bekend met de specifieke behoeftes en uitdagingen. Behalve nieuwe duofietsen, voeren we ook regelmatig upgrades aan bestaande (gedoneerd of bruikleen) duofietsen van alle merken uit.

Duofietsen worden door Fietsmaatjes veel en zeer intensief gebruikt. Duizenden kilometers per fiets per jaar. Daarom is het belangrijk dat de duofiets zo uitgevoerd is, dat hij volledig geschikt is voor dit soort gebruik. De duofiets moet betrouwbaar zijn, zonder hoge onderhouds- of reparatiekosten. Als er toch iets aan de hand is, moet het snel zijn verholpen, zonder wekenlange wachttijden die de planning verstoren. Bij Fietsmaatjes wordt gefietst; lang gefietst, vaak gefietst, gezellig gefietst en ver gefietst. Daar gaat het om en dat moet gewoon kunnen.

Abeona Mobility heeft daarom in een speciale samenwerking met HUKA en Fietsmaatjes een heavy-duty versie ontwikkeld die uiterst geschikt is voor het intensieve gebruik door veel verschillende vrijwilligers. Hierbij hebben we de typische problemen met verschillende in-gebruik zijnde duofietsen in diepte geanalyseerd.

De Orthros Fietsmaatjes Uitvoering is op een aantal belangrijke punten verbeterd voor meer duurzaamheid, comfort en gebruiksgemak, zonder daarbij onnodig zwaar of duur te worden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Technische details
Neem contact met ons op
  • Intensief gebruik

  • Veilig

  • Comfortabel

  • Fietsmaatjes inrichtingseisen

  • Snelle reparatietijden

  • Lage operationele kosten

  • Toekomstbestendig

Orthros II

Goede wegligging

De duofiets voor fietsmaatjes moet licht rollen, een grote actieradius hebben, gemakkelijk in- en uitstappen en geen ingewikkelde poespas of complexe handleidingen nodig hebben.

Huka, Ortrhos II

Altijd fietsen!

Bij Fietsmaatjes wordt gefietst; lang gefietst, vaak gefietst, gezellig gefietst en ver gefietst. Daar gaat het om en dat moet gewoon kunnen! Deze fiets kon worden uitgeprobeerd op de wielerbaan van SWIFT in Leiden door de trotse eigenaars van Fietsmaatjes Hillegom & Lisse!

Fietsmaatjes Service Concept

in samenwerking met fabrikanten en Fietsmaatjes

Neem contact met ons op

Wat kost het?

Wij kunnen de Orthros Fietsmaatjes Uitvoering leveren vanaf € 8.692 (incl. BTW en verzekering).

Neem contact met ons op

Abeona Mobility levert Duofietsen van de volgende Nederlandse fabrikanten