Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

//Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

Terugblik op de Fiets & Wandelbeurs 2019

Het zit er weer op. We hebben er allen hard naar toe gewerkt, ons beste beentje voorgezet en alles is weer opgeruimd. Op de thuisbasis staat alles er weer tiptop bij.

Met 7 bedrijven (3 fabrikanten en 4 dealers) en de ligfietsvereniging hebben we een prachtige samenwerking om de ligfiets op twee en drie wielen dit jaar nóg mooier in het zonnetje te zetten. Ieder droeg zijn steentje bij en het resultaat mocht er absoluut wezen.

De professionele presentatie kon zich meten aan de overige exposanten op de beurs. Het gaf een geweldig gevoel om de ligfiets – een prachtig product dat de laatste jaren zoveel technische ontwikkeling heeft doorgemaakt – zo trots en professioneel te tonen. Met een bemanning van niet minder dan 18 man, hebben we al onze bezoekers en belangstellenden te woord kunnen staan.

Testrijden op het mega-indoor proefparcours was ook dit jaar weer een geweldig succes. Ruim 15 Duitse (HP VelotechnikHP Velotechnik) en Tsjechische trikes (AZUBAZUB) waren beschikbaar. Ook Hase BikesHase Bikes stond tegenover het ligfietsplein. Modellen met twee voorwielen, twee achterwielen, hoog, laag, kleine wielen, grote wielen, elektrisch, eigen kracht, monsterbanden… Je kon het zo gek niet verzinnen. De meeste rijders kwamen na een rondje – voor de meeste het eerst ooit op een ligfiets –enthousiast terug op de stand om veel meer te weten te komen. Is de comeback van de ligfiets dan eindelijk echt begonnen?

Op de stand hadden we een zeer groot assortiment, waaronder de nieuwe Quattrovelo van velomobiel.nl, schitterende modellen met de nieuwste opties van HP Velotechnik en de pas ontwikkelde Max28. Beide zeer snelle jongens voor woon-werk en vakanties. Lange afstanden zonder een enkel spoor van zadel- of andere soorten pijn. De TriCon GR en de Trike of the Year TiFly-X waren natuurlijk ook van de partij.

Enorm veel dank aan de ligfietsvereniging NVHPV en de vrijwilligers die er bij waren om deze prachtige presentatie te ondersteunen!

We zien je graag terug in onze winkel om vrijblijvend verder te oriënteren, uitgebreider te proberen of gewoon een dagje te huren. Bel, WhatsApp of vul het contactformulier in.

Fiets & Wandelbeurs
By |2019-03-11T14:17:10+01:00maart 11th, 2019|Nieuws|0 Comments

Leave A Comment